• Menu
  • Menu

Op vakantie met de Stella Superior Nero Steps?

De ideale elektrische fiets om de wereld mee te ontdekken is de Stella Superior Nero Steps. De fiets is erop ontworpen om er lange afstanden mee af te leggen. Dat komt onder andere doordat juist dit model een doorontwikkeling is van de eerdere modellen van deze fabrikant. Al het goede is behouden en zelfs beter gemaakt dan ooit tevoren. Daarom is ook deze fiets met enige regelmaat oog in de ranglijsten van beste of meest geschikte modellen elektrische fietsen te vinden. Er zijn een aantal redenen aan te voeren waarom je dit model eens nader zou moeten bekijken als optie.

Elektronisch schakelen

Het fietsen op een elektrische fiets als de Stella Superior Nero Steps moet niet alleen makkelijker zijn. Ook alle handelingen eromheen moeten gemakkelijker zijn. Daarom is ervoor gekozen om de fiets elektronisch te kunnen schakelen. Dat doe je met het Di2 schakelsysteem. Op die manier is het heel gemakkelijk om tussen de acht versnellingen heen en weer te gaan zodat je altijd de juiste stand voor dat moment kunt vinden. Of je nu bij moet schakelen vanwege wind in de rug, of terug moet schakelen om soepel met ondersteuning een heuvel op te kunnen rijden. Op dit model kan het heel gemakkelijk.

Makkelijker met middenmotor

De Stella Superior Nero Steps is uitgerust met een middenmotor. Dat houdt in dat het rijden op de fiets wel heel simpel wordt. De motor is namelijk zeer licht en daardoor ook heel gemakkelijk in gebruik. Daarnaast is het een voordeel dat de motor nauwelijks lawaai produceert. Hij is fluisterstil en zal daarom geen hinderende factor zijn wanneer je lekker rustig op weg bent. Ook is het zo dat de middenmotor aanvoelt alsof je gewoon heel natuurlijk aan het trappen bent, wat het fietsen alleen maar makkelijker voor je maakt. De motor komt uit de fabriek van het erkende Shimano.

Sterke remmen

Gebruik je de Stella Superior Nero Steps veel in de stad of op vakantie? Dan is het wel zo gemakkelijk als je stevig kunt remmen voor een stoplicht dat op rood springt of voor een auto die de hoek om komt. De remmen die op deze fiets gemonteerd zijn helpen je erbij om altijd snel en veilig tot stilstand te komen. Natuurlijk wil je de remmen zo min mogelijk gebruiken en lekker genieten van alle mogelijkheden die een elektrische fiets biedt. Het natuurlijk wel altijd fijn om te weten dat de remmen er in ieder geval zijn wanneer je ze nodig hebt.

De Stella Superior Nero Steps is de ideale fiets voor een fietsvakantie in Oostenrijk