• Menu
  • Menu
Highlights Fietstour Málaga

Highlights Fietstour Málaga

Málaga is één van de populairste steden in Spanje. De Nederlandse vakantieganger reist dan ook maar als te graag af naar het zonnige Zuid-Spanje. Málaga telt meer een half miljoen inwoners en mag jaarlijks meer dan 1,3 miljoen toeristen verwelkomen. De stad heeft dan ook veel te bieden en is ook nog eens fietsvriendelijk. Je kan Málaga dus ook op de fiets gaan verkennen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan een fietstour. Wij raden je aan om voor de professionele fietstour Málaga van Baja Bikes te kiezen. Je kan online alvast voor vertrek een plekje reserveren en wellicht kiezen voor een elektrische fiets.

Fietstour in Málaga

De Highlights Fietstour Málaga is één van de populairste tours in de Zuid-Spaanse stad. Gedurende deze unieke tour zal jij van alles te weten komen over de lokale cultuur, de historie en de hotspots in de stad. De gids is Nederlandstalig, waardoor jij nog gemakkelijker kan genieten van de verhalen. Je zal tijdens de Highlights Fietstour Málaga diverse populaire bezienswaardigheden gaan bezoeken.

Je moet denken aan het Alcazaba Kasteel, de kathedraal, de markt en de arena waar de stierengevechten werden georganiseerd. Dit is nog maar een kleine greep uit de bezienswaardigheden die jij zal passeren tijdens de Highlights Fietstour Málaga. De fietstour duurt ongeveer drie uur en je zal een afstand van rond de 12 kilometer afleggen. Het is dus ook nog een gezonde en sportieve manier om de stad te ontdekken.

Málaga was een lange tijd absoluut niet geschikt voor fietsers, maar de gemeente heeft daar hard aan gewerkt en alles omgedraaid. De tour is dan ook veilig, mede dankzij de fietspaden die door de gehele stad zijn aangelegd. Let op, je zal gedurende de Highlights Fietstour Málaga ook stukken moeten lopen. In het oude centrum van de Spaanse stad mag je namelijk niet fietsen. Dat neemt niet weg dat de gids je wel veel kan vertellen over het historische centrum van Málaga.

Hoeveel kost de Highlights Fietstour Málaga?

De Highlights Fietstour Málaga is eigenlijk helemaal niet zo duur. Je kan namelijk al voor de spotprijs van 27,50 euro per persoon deelnemen aan de fietstour van drie uur. Kinderen tot en met 16 jaar mogen voor 19,00 euro per persoon deelnemen. Kinderen tot 17 jaar moeten echter wel een helm dragen, dat is wettelijk verplicht in Spanje. Het is mogelijk om de ‘normale’ fiets in te wisselen voor een elektrische fiets, maar dan zal er wel een toeslag van 15,00 euro in rekening worden gebracht. Mocht het regenen, dan kan jij kosteloos de fietstour verzetten naar een later moment.

Online Highlights Fietstour Málaga reserveren

Je kan gemakkelijk nu alvast een plekje reserveren voor de Highlights Fietstour Málaga. Het online reserveren is kosteloos, aangezien je pas hoeft te betalen bij de vestiging in de Spaanse stad. De tour bestaat minimaal uit twee deelnemers, maar dat aantal kan oplopen tot maximaal 200 deelnemers. Per 15 deelnemers zal er een extra gids beschikbaar zijn. Let op, online reserveren is verplicht en duurt slechts twee minuten