• Menu
  • Menu

Indonesië – Lombok

Fiets langs de stille noordkust langs verlaten stranden met wuivende palmen. Bezoek traditionele Sasakdorpen en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Maak voor de afwisseling een wandeling onder leiding van een gids aan de voet van de Rinjani. Tijdens het fietsen houd je vrijwel voortdurend zicht op deze machtige Rinjanivulkaan, die op zijn beurt uitkijkt over de groene rijstterrassen. Geniet aan zee van een drankje en de zonsondergang en ga met een lokale vissersboot snorkelen bij Labuan Pandan. Je overnacht in vriendelijke en kleinschalige guesthouses op de flanken van de vulkaan. Deze reis is bij uitstek geschikt als verlenging van een fietsvakantie op het naburige Bali.
Een jaar nadat aardbevingen huishielden op Lombok zijn de fietsroutes weer vrijgegeven. Natuurlijk zul je her en der nog wel de verwoestingen zien, maar het land bouwt zich weer snel op en de bevolking ontvangt je vanouds hartelijk.

Type reis: Privéreis, Trektocht

Extra info: Alle overnachtingenAlle ontbijtenTransfers volgens programmaTe gast in boekje IndonesiëNederlandstalige routebeschrijving en kaartmateriaal

Rating: 0.0

Transport:Eigen vervoer

Je boekt deze reis al voor € 746.00

Boek direct online!